Puhelusuodatin

Puhelusuodatin estää ei-toivotut puhelut, kuten esim. puhelinmyyjien puhelut. Sovellus suodattaa puheluita luomasi kumottujen luettelon mukaisesti. Numerosi kuulostaa varatulta estetyille yhteyshenkilöille.

Kaspersky parantelee parhaillaan tuotteidensa roskapostisuojausta. Jos käytät Puhelusuodatinominaisuutta Kazakstanin tasavallassa, voit auttaa Kasperskyä tunnistamaan roskapostittajat. Voit tehdä tämän hyväksymällä puhelujesi tilastojen lähettämisen kun käynnistät Puhelusuodattimen tai myöhemmin kohdassa Tietoa > Lausunto koskien tietojen käsittelyä ei-toivottujen puhelujen (roskaposti) tunnistuksen parantamiseksi Kaspersky Lab -tuotteissa.

Jos haluat aloittaa Puhelusuodatin-ominaisuuden käytön, lisää ei-toivottuja yhteystietoja ja numeroita kumottujen luetteloon. Laita sen jälkeen suodatus päälle ja määrittele puhelun jälkeinen kehote tarvittaessa.

Venäjällä ja Indonesiassa Puhelusuodatin korvataan Soittajan tunnistuksella. Lisätietoja Soittajan tunnistus -ominaisuudesta .

Puhelusuodatin-ominaisuus ei toimi tableteissa, joissa ei ole SIM-korttipaikkaa tai joissa ei ole mobiilipuheluvaihtoehtoja.

Tässä osiossa

Kumottujen luettelon hallinta

Suodatuksen konfigurointi